پزشکیان: به دنبال اصلاح کمی و کیفی محتوا و شیوه‌های آموزش هستیم بازدید سرلشکر سلامی از پروژه‌های مهم عمرانی در مناطق مرزی شمال غرب کشور نوجوان دهه هشتادی مشاور نسل Z استاندار کرمان شد بقائی: سپاه نماد مقاومت و افتخار ملت است حکم اعدام حمید حسین‌نژاد عامل شهادت ۸ مرزبان ایرانی اجرا شد شهادت یکی از نیرو‌های امنیتی مازندران حین مأموریت ابلاغ «اصلاح آئین‌نامه اجرایی متناسب‌سازی حقوق بازنشستگان» آملی لاریجانی: فعلاً FATF در مجمع تشخیص قابل بررسی نیست انتصاب محسن اسماعیلی به سمت معاونت راهبردی و امور مجلس رئیس جمهور تصویب کلیات طرح اساسنامه سازمان ملی مهاجرت در کمیسیون امنیت ملی مجلس پزشکیان: ساختار تصمیم‌گیری و اجرایی ما کارآمد نیست اعلام جزئیات جدید از مذاکرات عمان قدردانی پزشکیان از رهبر انقلاب برای مجوز مذاکرات غیر مستقیم قالیباف: کسانی که در فقر شدید هستند باید مورد توجه جدی قرار بگیرند / ارز ترجیحی باید به کالای اساسی داده شود سرلشکر باقری: نیرو‌های مسلح در آمادگی کامل به سر می‌برند

مجلس با فوریت طرح اختصاص درآمد مدیریت سوخت به مردم موافقت کرد

نمایندگان مجلس یک فوریت طرحی را به تصویب رساندن که در صورت تصویب نهایی آن، دولت مکلف می‌شود تمامی منابع حاصل از افزایش قیمت بنزین را به صورت یارانه به مردم پرداخت کند.
تاریخ انتشار: ۱۷:۴۶ - ۰۳ آذر ۱۳۹۸ - 2019 November 24
کد خبر: ۲۸۷۶۶

به گزارش راهبرد معاصر؛ در ادامه جلسه عصر روز یکشنبه مجلس شورای اسلامی بررسی یک فوریت طرح الزام دولت به پرداخت تمامی درآمد ناشی از مدیریت مصرف سوخت به مردم در دستور کار قرار گرفت.

 

وکلای ملت با ۱۰۱ رای موافق، ۶۲ رای مخالف، ۵ رای ممتنع از ۱۹۳ نماینده حاضر در مجلس، یک فوریت طرح الزام دولت به پرداخت تمامی درآمد ناشی از مدیریت مصرف سوخت به مردم را تصویب کردند.

 

حجت الاسلام نصرالله پژمانفر به عنوان طراح این طرح گفت: یکی از نگرانی های ما این است که درآمدهای مردم با هزینه های آنها همخوانی ندارد. لذا طرحی تدوین شد که همه درآمدهای ناشی از افزایش قیمت بنزین به صورت یارانه به مردم پرداخت شود.  

 

بر اساس این طرح همه منابع حاصل از افزایش قیمت بنزین به حسابی در خزانه داری کل کشور واریز و علاوه بر منابع یارانه، به حساب مردم واریز می‌شود.

 

نماینده مردم مشهد افزود: نمایندگان نتوانستند در مورد افزایش قیمت سوخت تصمیم گیر باشند اما تلاش دارند که مراقب منابع حاصل از افزایش قیمت سوخت باشند که همه این منابع به صورت یارانه به مردم پرداخت شود.

 

در ادامه محمدرضا پورابراهیمی عضو کمیسیون اقتصادی مجلس در مخالفت با این طرح گفت: مرکز پژوهش‌های مجلس در حال تدوین چندین طرح بهتر است، در تدوین این طرح عجله نکنیم.

 

منبع: مهر

ارسال نظر
آخرین اخبار